Het hoofdhuis

De begane grond:

Grote woonkamer (50 m2) met openslaande deuren naar het voor-terras en een raampartij op het zuiden met een fraai uitzicht op het dal. Voorzien van een ruime zithoek, een eethoek, een robuuste houtkachel en een hoge vide met de originele spanten in het zicht.

 

Aansluitend op de woonkamer een moderne open-keuken met bar, koelkast, 4-pits butagas, afwasmachine, oven, magnetron, koffie-apparaat en keukenmachine.

 

De centrale gang geeft rechts toegang tot een 2-persoons slaapkamer (12 m2) 

 

en links tot een ruime badkamer (6,5 m2) met 2 wastafels, douche en toilet.

   

1ste etage :

Via een trap vanuit de woonkamer kom je op de overloop van de 1ste etage en de ruime 3-persoons slaapkamer (20 m2) aldaar.

  

Aan het eind van de centrale gang

  

geeft de tussendeur toegang tot de recreatieruimte(38 m2): tafeltennis, tafelvoetbal, dartbord, sjoelbak; kasten vol puzzels en bordspelen;

 

bibliotheek en een extra koelkast.

 

en op de 1ste etage de extra slaapkamer (30m2)

 

Appartement en voormalige stallen.

Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich het privé-appartement van de eigenaren met een eigen opgang via de voormalige stallen en de achterdeur. Dit appartement wordt niet verhuurd en alleen onregelmatig door de eigenaar en/of zijn vrouw gebruikt. De voormalige stallen zijn nu in gebruik als opslagruimte van materiaal, tuinmeubilair, gereedschap etc.